Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laguna 1

Jag har haft sådan värme, nu vill jag ha svalka utan skugga!
Ligger i min säng, i min lägenhet och har det bra nu!
Svalkan har gjort sig påmind, igenom fönstret som är öppet, nu står inte luften still, men det kanske också beror på att jag är Halvnaken.
Det är en trivsam tillvaro!




Bunden vers av Mim
Läst 205 gånger
Publicerad 2018-06-04 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim