Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan pil och båge

 

 

 

Kärleksguden

Använder nuförtiden modernare redskap -

Missiler 

Men vi tror på myter än 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-04 14:51



Bookmark and Share


  Mayssa
Kärleksgudinnan ;)
2018-06-04

  Stay Golden
''With love from Uncle Sam'' XP
2018-06-04

  Gunnar Hilén VIP
Då föredrar jag myterna. De kan vi laborera med och välja att tro på om vi vill och behöver.
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP