Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

volatilità

 

platserna där vi möttes,

bytte ord och reflexioner och förenade våra själar

 

nu susar de förbi utanför bussfönstret,

som om våra ord aldrig landade där

 

ändå vet jag när Skanstorget försvinner utom synhåll

att samtalen inte är en chimär

kvällarna vars lyster gick att vidröra kommer tillbaka

när vi bromsar tiden en aning

 

vi väljer våra tillfällen och sovrar tankar

allt medan dagarna går med benen utsträckta långt framför sig

 

tankarna vindlar när jag hör dina ord,

samma mening som jag tänkte

precis innan du uttalade den

 

© Birgitta Wäppling, 4 juni 2018

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-04 21:42



Bookmark and Share


  walborg
Två själars möten
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP