Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondopp

 

Det är ännu tidig morgon

i vårt nya liv

Vi springer mot vattnet

slänger oss däri

Sjön är så vacker

jag ser dig le

och solen den kastar glitter

silverstänk faller ned




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-05 10:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med ett morgondopp, nu när det är så varmt...skön känsla i orden...
2018-06-16

  Lars Hedlin
Helt underbart scenario!

2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och underbart!
2018-06-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Allting och alla är som vackrast en tidig morgon - Just därför är det ALLTID tidig morgon där !!!
2018-06-05

    ej medlem längre
När magin finns där subjektet är.
2018-06-05

  Solstrale VIP
Oändligt vacker! Tusen tack för denna sinnrika bild av sommalivet! :)
2018-06-05

  Feliaxel VIP
Sommarens magiska ögonblick
Din text ger mig underbara syner
2018-06-05

  ULJO
Så magiskt underbart. Finns inget bättre än vad i öppet vatten
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP