Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vått Gräs! Alternativt Tänkande!


Daggkåpa, alternativt Daggkåta, alternativt...

Vattnet som scouterna upptäckt går att dricka, de tar fram sin drickkåpa, slipper bli kall om händerna, när de fångar upp vattnet med Kåpan och dricker det svala vattnet. Det är sommar, Nåväl...
Några badar.
Näck, det får man väl? Inte helt självklart!

Sommaren! Gräset är ljummet, ingen dagg vad dagen lider! Gräset mjukar upp fötterna och så känns det! Det är tidlöst att vara naken om fötterna, och gå i gräset barfota!

I sommaren har jag min boning!
Om det är sommaren som jag har valt , som min favoritårstid!?
Hur lång är daggens dagar, eller morgnar?Kanske vill jag fråga; Hur länge varar daggen? Kanske att Daggens morgnar motsvarar en kvinnans illamående när hon är gravid, och hon mot all förmodan, endast skulle må illa om morgnarna!

Min boning i sommartid...
Jag föredrar inte tält , Ånej!
Jag föredrar...
Daggkåpa!
Något som liknar ett tält i form , men är gjort utav blad, som tagit emot regnets droppar...
Ånej, den sortens byggnad kan man inte bo i, Men om den vore verklig, mycket väl svalka sig i, om hettan blir alldeles för Jävlig!

Och varifrån har jag fått...
Att daggen samlar sig i blad?
När alla vet, att samling av Dagg, sker i gräset?!




Bunden vers av Mim
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim