Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ensam när du inte är det?

Jag känner mig ensam.
Varför?




Bunden vers av Mim
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-06 11:23



Bookmark and Share


  Stay Golden
Do some fun for yourself ^^
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim