Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shû

Du var en smutsig råtta
Med ett smutsigt hjärta.
Smutsiga händer,
Smutsiga lungor.
Du var en vilsen man
Med en vilsen dröm.
Vilsna ögon,
Vilsna tankar.
Du var en trasig far
Med en trasig son.
Trasiga kläder,
Trasiga band.
Du var min modiga råtta
Med ett modigt hjärta.
Du var min oskyldiga man
Med en oskyldig dröm.
Du var min älskade far
Med en älskad son.




Fri vers av Hanna (TheSilverWolfSong)
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna (TheSilverWolfSong)
Hanna (TheSilverWolfSong)