Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråkan

Jag gräver i den mörka jorden,
Flaxar med mina svarta vingar.
Där hos kropparna efter morden,
Deras möra kött jag tingar.
Och jag avslöjar deras mörka ögon,
Med en näbb vass som en kniv.
I stunden då natt blir till morgon,
Ger jag dem åter liv.




Bunden vers (Rim) av Hanna (TheSilverWolfSong)
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-06 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna (TheSilverWolfSong)
Hanna (TheSilverWolfSong)