Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Fel planet

Ångest river hål på mina kinder,
känner mig döende,
där under naglarna.

Ensamheten hackar hål under ögonlocken,
tänker
känner
djupt
alltid för mycket
för starkt.

Idiot
Psykfall

eller
kanske
bara
fruktansvärt empatisk
ledsen
tom
ensam

på fel planet.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-07 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Dikt som berör! 5/5
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann