Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidig morgontimma





När dagen vaknade
satt jag och funderade på livet

jag får kanske ingen morgondag
det vet jag ingenting om


hade tänk städa
men dammsugaren får stå

struntar i smulor och dammtussar


jag får kanske ingen morgondag
men dagen är min

har tagit ledigt i dag
och njuter av livet







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-06-08 13:54



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart att välja livets gode
före "plikten". Livet framför allt, och det sköna därefter...
Solkysst kram DominiQue
2018-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla att bara kunna slappna av så där...
2018-06-16

  KattenKin VIP
Klokt val. Fin text.
2018-06-15

  Janina Kaminska
Mycket klok beslut.
2018-06-13

    Peter Söderqvist
Ovissheten under Damokles svärd.
Lina bra att njuta när man kan.
Klokt.
2018-06-11

  Lars Hedlin
Väldigt klokt!
2018-06-11

  DavidM VIP
Viktiga tankar att bära med.
2018-06-09

  Ess VIP
Viktigt att prioritera sitt hjärta<3<3<3<3
2018-06-09

  limerick
Tack för att du tänker och sprider dessa kloka tankar. Njut på!
2018-06-09

  Rise Little One
Kloka tankar som alltid!
2018-06-09

  Feliaxel VIP
Mycket bra tanke
Njut så länge det går
2018-06-09

  Olof Lagerhorn VIP
Originellt och skickligt berättat om hur vi ständigt måste påminna oss om att fånga dagen.
2018-06-08

  Maria Sundelin VIP
Klokt
Njut på du
Kramar
2018-06-08

  Kungskobran VIP
Dagens bekymmer lockar få
bäst låta dammsugaren stå

Försök att göra ingenting det är svårt
2018-06-08

    ej medlem längre
Ibland får man helt enkelt prioritera. En skön text att stanna upp i och påminnas om livet, en bra bit ifrån allt görande som lätt går på autopilot.
2018-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt tänkt och gjort! Tyvärr är jag inte lika klok.
2018-06-08

  ULJO
Klokt. Morgondagen kanske inte kommer
2018-06-08

  Niliboy
Ja, jag har också tagit ledigt å njuter av livet, nu retar jag bara min skröplighet.
Fina tankar!
2018-06-08

  överlevaren VIP
Klokt...ja vad vet vi om morgondagen!?
2018-06-08

  Ezmeralda VIP
Så bra man ska ta vara på nuet.
Kram
2018-06-08

  Fulbergarn
Det gäller att passa på
2018-06-08

  Öknens Ros VIP
Ibland måste man stanna upp här i livet och bara vara.
2018-06-08

  M.Eta
Förståndigt! ”Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete” heter det ju. Njut, ni har väl skönt sommarväder också!
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP