Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STANNA ELLER FLY - tanka

Examensdagen

nedskitad med hot och våld

en väckarklocka

flyktförsök väl förberett

stängde dörren för alltid




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-11 17:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stark text som ger tankar...
2018-06-16

  M.Eta
Stänga en dörr för alltid! på gott eller ont!?väcker tankar
2018-06-12

  Anya VIP
Jaa ibland måste man stänga dörrar för alltid. Härligt att diktarjaget visste det fast hen var så ung. Själv tog det mig många år.
2018-06-12

    ej medlem längre
Att stänga dörren för alltid är ibland vägen till friheten. Ärlig skildring som nog inte lämnar någon oberörd.
2018-06-12

  Feliaxel VIP
Berörande starka ord
2018-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
stängde dörren för alltid!
I det här fallet finns inget annat att säga än: Gratulerar!
Hur du än skulle få det så inte skulle du få det värre!
2018-06-11

  ULJO
Det viktiga steget ut i livet utan skyddsnät
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text som upprör och berör!
2018-06-11

  Larz Gustafsson VIP
"Should I stay or should I go?", som Joe Strummer i The Clash sjöng.

Själv blev jag hotad till livet häromdagen.
2018-06-11

  DavidM VIP
Stark sekvens som griper tag.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP