Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns mycket som omtanke!

Så tacksam för den insikt, som jag nyss fick.
Jag hittade en plats att vila på, i min rastlöshet.
Min rastplats!

När jag lyssnade på musik på Youtube, blev jag medveten om ytterligare en sak...
Youtube , det finns en eller flera personer bakom att varje låt på Youtube spelas spelas ! Det betyder att någon har lagt känsla/Tanke, till andra människor (Lyssnarna), och det kallas, och känns mycket som Omtanke!




Bunden vers av Mim
Läst 204 gånger
Publicerad 2018-06-10 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim