Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe solregn

 

En droppe

solregn

i gryningen

blottar kraften

som bara en fågel

vågar sjunga till

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-10 19:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vackert och jag kan se det framför mig i orden...
2023-03-17

  Blått Norrsken VIP
Innerlighet i naturens vackra magi .
2018-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med fågelsången...fint skrivet...
2018-06-16

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2018-06-11

  Nils-Robert
Vackra rader som kan tolkas fritt
2018-06-11

  Bo Himmelsbåge
Är det något vi längtar efter nu,
så är det livgivande regn... om så bara en droppe, som idag, som endast en fågel vågar sjunga till... men detta är ändå ett tecken, ett omen, om det milda sommarregn som böljar över Natur, Människor och Djur... snart... och väcker oss alla till ny Kärlek, Dans och Sång...!

Tack, för denna vackra och hoppfulla dikt, som väcker en mängd associationer till olika relationer...!
2018-06-10

  Yrre VIP
Underbar!
2018-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Mjuka toner i dina fina ord!
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP