Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor till Skogs, känslor käpprätt åt helvete!

Var har mina känslor tagit vägen?
Mina känslor drar ett svärd!
De är så Avantgardist!
Mina känslor drar iväg med mig!
På en fullblodshäst, där jag håller i tyglarna, men hästen bestämmer takten.
Den drar till skogs!




Bunden vers av Mim
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim