Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och bad

Elefanten sa till Zebran en dag
tycker du om värme som jag
och ta ett dopp då och då
njuta av livets goda varje dag

Ja sa Zebran värme är bra
men bada nej det tycker inte jag
då blir man ju blöt och börjar frysa
nej mysa i solen är bäst var dag

Flodhästen säger bada är bäst
Krokodilen likaså
även en och annan gäst
som ibland hälsar på




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-11 09:51



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En rapport från fablernas värld. Alla djur tycker inte om att bada. Speciellt inte min hund.
2018-06-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Olika tycke och smak även i djurens värld. Kul diktat!
2018-06-11

  Lars Hedlin
Mycket bra skapat "GILLAR"
2018-06-11

  ULJO
Djur är ju så härliga, sådan charm, sådan glädje. Klart de måste ta ett dopp liksom vi i värmen, lite soldyrkan som vi eller bara njuta.
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Djuren är som vi, tycker olika.
Skönt när man kan välja själv.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP