Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Blå fjäril

Jag är ett stycke kött,
lite fördjupa tankar,
några handslag smärta,
tiotalet skottkärror blödande själ

sekunder
plågsamma minuter

fort bort sprungna år
cement gjuten i sand
fjädrarna
de fria molnen på himlens lilablåsvartgrå


ett tungt omoget frågetecken
ett gråtande för längesedan dött liv.

Tre blåa fjärilar grät ovanför ett vasstrå,
intill en brusande å,
igår

jag vaknade i morse ,
precis likadan.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-11 12:04



Bookmark and Share


  Tess74
Helvete så vackert
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann