Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herravälde


Korea

Sorg över gångna tider
´vi får se vad de lider´

Maktens avlägsna höjder
styrt över sorg och fröjder

Egen klarsyn, fantasi,
ser liv där du kan bli fri,
följer ditt livs egen sång
mot maktfullt styre och tvång





Bunden vers av S Eivor E Garpebring
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-11 14:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Märkligt att ingen skriver sådana saker om Saudiarabien, Kazakstan, Iran, Uzbekistan eller Sudan.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

S Eivor E Garpebring
S Eivor E Garpebring