Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mångfald bidrar till balans


Avundsjukans intolerans

Mångfaldens undergång, tiden lång,
är enfaldens sång om framgång,
på distans, att bekämpa varians
där rika villkor för liv fanns, i balans




Bunden vers av S Eivor E Garpebring
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-09 15:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mångkulturen är ett gissel.

2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

S Eivor E Garpebring
S Eivor E Garpebring