Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prövning av kunskap i sitt sammanhang


I, på, med, som sammanhang


Kunskap kan testas i nya context
vatten har runnit och människor växt

Insikt kan visa på nya context
vatten har runnit och människor växt

Framtiden ändras med nya context
vatten har runnit och människor växt

Kunskaper prövas som nya context
i, på, med, som sammanhang

På jorden som är stum
integrerar alla livsrum

kan bara transformera
nya sammanhang producera




Bunden vers av S Eivor E Garpebring
Läst 214 gånger
Publicerad 2019-01-24 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S Eivor E Garpebring
S Eivor E Garpebring