Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Drakblod

Går det så ge mig en möjlighet,
ett papper som bevis,
en penna, som ett tack,
en spark, istället för ett slag,
ett skratt, för att rädda mig från mina tårfyllda badkar

jag skapade den där stigen med mina bara fötter, åt dig
så om det finns en möjlighet,
snälla, hjälp mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-11 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann