Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationer



Hej
Hej
Hur är det
Jo tack bara bra
Hur är det själv
Jo tack bara bra
Vad ska ni göra på semestern
Det gamla vanliga
Och ni då
Samma här
Ok vi måste ses
Ja det måste vi

De råkade på varandra efter 5 år igen
Hej
Hur är det................




Fri vers av innakarin
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 20:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Tragitypiskt.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin