Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Hej himlen!

Hej himlen!
Kan du spara en bit till mig ?

Hej himlen!
Varför svarar du inte på mina brev?

Jag har slutat att hoppa hopprep
jag leker inte längre datten,
bokmärkena har jag sålt,

Hej himlen!
Varför har du lämnat mig någonstans på vägen?

Hej himlen!
Jag är inte så jävla stor som du tror!




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-11 20:40



Bookmark and Share


  Elin Jakobsson
Ljuvlig text!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann