Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykten ifrån otillständigheten




ensamheten
är en
otäck

"flytväst"

den räddar
samtidigt

som den
dödar






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-11 20:59



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
VI är de Odödliga !!!
2018-06-23

  morgonstjärna VIP
så perfekt och rätt.
2018-06-20

  stig wikman
TACK.
Som bara du kan poetera.
2018-06-12

  Elin Jakobsson
Berördes verkligen av denna otroligt vackra och träffsäkra text!
2018-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Medaljen har en baksida.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP