Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har brytt mig alldeles för mycket

Allt gammalt
alla minnen, händelser, erfarenheter
jag bryr mig inte
allt gammalt
jag har brytt mig alldeles för mycket




Fri vers av Ananas
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-12 01:20



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Åh, gamla känslor.
2018-08-25

    ej medlem längre
Igenkännande..starkt igenkännande.. Tack!
2018-06-23

  Stay Golden
Care is only needed when trying to keep things together
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas