Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Ser mig i spegeln undrar lite grand.
Två blå ögon någon rynka och rand.

Nattens alla små sorger är nu borta.
Kärlekens ögonblick underbart korta.

Solen skiner och våren kommer snart.
Fortsätter med att bara vara jag så klart.

Många med egna åsikter om mitt jag.
Som om deras tankar vore någon lag.

Det jag skriver är en liten del av mig.
Som du läser är en återspegling av dig.

Så se dig i spegeln och undra lite grand.
Om det är mig eller dig du tänker på ibland.




Fri vers av Whero
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-13 22:13



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Återspeglingar av varandra är vi människor fint skrivet tänkvärt
2018-09-20

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra...man får tänka till...
2018-06-16

  Maiah VIP
Så fint skriftat och jag stannade upp särskilt vid stycket "det jag skriver är en liten del av mig som du läser är en pterspegling av dig" ... det låter jag få rota sig i mig
2018-06-16

  Syrran77
Den här dikten fångar så fint själva meningen med poesi! Wow!
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero