Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbar

 

 

 

röda, söta gubbar

ena riktiga snubbar

runda och goda

får man förmoda

till Midsommaraftons bord

ni lovprisas med de skönaste ord

kronan på verket ni är

ni så fina jordebär

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-14 17:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jaaa goooa är de :)
2018-06-14

  Cikoria Blå VIP
Beställde precis ett gäng sådana gubbar att ha till midsommar.
2018-06-14

  Staffan Nilsson

Ajaj!
Jag som trodde att du bjöd in mig röda gubbe, flera röda gubbar till ditt soliga sommarbord.
Brädad av en jordgubbe!

2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP