Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN FÅR RITA MITT SLUTT....BILDEN ÄR TILL MITT YNGTA BARN/ SOMMARTÄVLING


AVSKEDAD?

- Slut med jobbet! Måste tyvärr meddela dig att du är avskedad

-Avskedad? Slut med jobbet? Förbannad sa han.

-Men du!

Allt har sin början, har sitt slut

Utom hoppet

Hoppet får du inte avsluta hos mig

Du kan inte avsluta

mitt liv

min existens

min verklighet

min befintlighet

mitt JAG

allt detta 

har inget slut

Ingen får rita mitt slut

Jag är byggd av envishets stenar

Stenar som aldrig tar slut 

Alltid blommar jag liv på nytt

Slut hos dig

Men aldrig ska

Sluta tänka på

att sluta hoppas




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-23 11:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat! Kämpa är något vi får göra varje dag.
2018-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-06-25

  Janina Kaminska
Hoppet är det sista som överger oss. Bra fångat.
2018-06-23

  Öknens Ros VIP
Nej, man ska aldrig sluta hoppas. Kämpa på!
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP