Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked-Haiku

 

 

 

avsked svåra är

 

ingen vill skiljas från vän

 

tårar hjälper ej




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-16 15:22



Bookmark and Share


  Per Drysén
Sorglig åtskillnad
2018-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
En lite vemodig haiku...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP