Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT HAR SITT SLUT/ SOMMAR TÄVLING 2018


HEJ DÅ

Hon hade en ros med sig

Han gissar hon ville förnya sitt kärleks löfte

Hej då, sa hon

chockad stod han

Du är inte den man som jag kan lita på, sa hon

Du är  isblock när du behövs, sa hon

Mitt livs mur är fylld av grova ärr, sa hon

Och du är ännu ett ärr till

Här är en ros

En ros med taggar på

Vassa taggar så du vet hur ett sår känns

Hej då




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-19 21:06



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Stark och berörande. Bokmärker.
2018-06-23

  Minkki VIP
Ett fyndigt avslut, minsann!

2018-06-23

  Öknens Ros VIP
Ett avslut som tydliggörs genom en ros.
2018-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Dramatiskt avslut på ett förhållande som inte var som det borde vara!
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP