Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild skapad i Paint! Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 20018-06-17


Smaken av ryktesspridning!

Smaken av dimmig missplacerad ryktesspridning

Doftar fränt och skarpt i atmosfären

 

Påhittade meningar om andras sätt

Står mig upp i halsen

 

Orken är noll just nu

Lägger energin på något som betyder

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 20018-06-17

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 324 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-06-17 14:31



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Bra skrivet!
Den som snackar skit
om andra är inte värd
att lägga tid och energi på
Energitjuvar och förstörare
det är vad de är
Usch!
2018-08-03

  Rise Little One
Ibland känns det såsom.. Det kräver styrka för att gå ur ...
2018-07-26

  aol
Bra sant skrivet,
2018-06-30

  StinaJ VIP
Precis. Lägg energi på det som är viktigt i livet och det är absolut inte människor som far med osanningae.
2018-06-18

    Dan Myrbeck
Ja, det är bättre att bortse från dumheter, och fokusera på klokheter.
2018-06-18

  ULJO
Så sant skrivet
2018-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Här beskriver du mångas bistra verklighet!
Den sista raden är förlösande.

2018-06-18

  DavidM VIP
Bra och viktiga rader.
2018-06-18

  Blomma-Stjärna VIP
trist med ryktesspridning och förvridnbing av verkligheten -bra krut i sista meningen; att prioritera!
2018-06-17

  Maria Sundelin VIP
Känner igen det
Kramar
2018-06-17

  Maiah VIP
Man kan alltid göra ett val själv och det du beskriver är så jobbigt
2018-06-17

    ej medlem längre
Så sant !
2018-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
O ja...man får verkligen prioritera det som är viktigast...
2018-06-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Bäst att välja vad man vill lägga energi på. Skit är skit, hur det än sägs.
2018-06-17

  WyS VIP
Bra att se igenom illusioner. Kunna släppa och gå vidare.
2018-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Där har vi risken med #metoo.
2018-06-17

    ej medlem längre
Så talande. Ja, bättre att lägga tid på det som ger mening än det som stjäl energi.
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin