Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bils skapad i Photoshop! Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 20018-06-17


Stansar ut linjer i tiden!

Åter igen i själsligt dilemma

Vägskälen är många

Tar vägen som går rakt framför

 

Tanken blir transparent vid närvaron

Lindar liven mångfalt och subtilt

 

Stansar ut linjer i tiden

Stannar till för en stund, åker sen långsamt vidare

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 20018-06-17

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 433 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-06-17 14:34



Bookmark and Share


  DominiQueen
fint sammanhållet verk budskapet om val och konsekevens (min tolkning) till bilden...

LoveLight /DominiQue
2018-08-02

  Rise Little One
En vacker ordtavla ...
2018-07-26

  Blått Norrsken VIP
Så himla bra i det abstrakta !!! Gillar denna skarpt i ditt annorlunda upplägg med häftig bild .
2018-07-25

  aol
Just så är det bra skaldat Lars.
2018-06-30

  Anya VIP
Fint porträtterat över alla vägar vi kan gå och vad vi ska välja.
2018-06-19

  StinaJ VIP
Vägskäl i livet är inte alltid lätta att välja. Man kan bara göra det som känns bra för stund. Oavsett så för de med sig möjligheter och livserfarenheter. Till slut brukar de ändå bli till det bästa även om vägen ör snårig ibland.
2018-06-18

    Dan Myrbeck
Tänkvärt med klart läcker bild!
2018-06-18

  Fulbergarn
tror nog det är rätt att köra rakt
2018-06-18

  ULJO
Tänkvärda ord om livets vägval
2018-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets vägval!
2018-06-18

  DavidM VIP
Närvarande och finstämt författat.
2018-06-18

  Blomma-Stjärna VIP
fint förmedlat om livets många vägskäl - snyggt med intressant bild därtill
2018-06-17

  Maria Sundelin VIP
Våga ta en krokig väg ibland
Kramar
2018-06-17

  Maiah VIP
Livets olika passage.. bra skrivet
2018-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vägskälen är många...inte lätt att välja rätt...man får tänka efter mer än en gång...kul att du gör egna bilder...
2018-06-17

  Maj-Lis VIP
Och nästan alltid är det efteråt...man fattar att det var fel vägskäl man tog
2018-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Cool bild!
2018-06-17

    ej medlem längre
Finstämt om svårigheten vid vägval. Det finns ett stänk av vemod i dina ord.
2018-06-17

  LenaJohansson VIP
Fin känsla förmedlad!
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin