Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla karlar vill bara en sak

 

 

och det vill jag med...

 

 

 

 

 

 

bli kliad på ryggen! ;)




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-17 20:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
everyone loves it:)
2018-06-18

  Bodingen VIP
Touché!
2018-06-17

  Cikoria Blå VIP
Absolut, helst bums.
2018-06-17

  Fulbergarn
ha ha , surprice :)

2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP