Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I harmoni med hormon i

 

 

Man kanske ska testa

Tillskott av

Test-osteron 

 

En ost och några ostron

Med ost-ro-gen

 

Adda lite

Ren ad-rena-lin 

 

Men även oxå

Oxfile med ox-yitocin

 

En fin liten en 

Full av en-dor-fin 

 

Fin

 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-20 12:57



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
hahaha.......bra till lördagsmatchen !!!
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP