Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet




Bland posten låg ett brev
han länge väntat på

trots allt som hänt
hoppades han på en återförening

satte sig i fåtöljen, öppnade brevet
och började läsa

motvilligt insåg han
att det var ett avskedsbrev

när morgonljuset föll in i rummet
satt han och sov i fåtöljen

i handen höll han ett skrynkligt brev




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2018-06-18 12:39



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Vemodiga rader som berör!
2018-06-23

  Blått Norrsken VIP
Mycket vackert trots sorgen .
2018-06-21

  Ezmeralda VIP
Ser det framför mig.
Så starkt!
2018-06-21

  Janina Kaminska
Sa fint förmedlat. Berör!
2018-06-20

  ResenärGenomLivet VIP
Det blir tyvärr inte alltid som man vill och hoppas...fint skrivet...
2018-06-20

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivet med mycken känsla.
2018-06-20

  Midnattssol
vackert
2018-06-20

  Stanley Rydell
Sista raden säger allt,elegant!
2018-06-20

  MALVAA VIP
trist
2018-06-19

    Peter Söderqvist
En sorgsen text där brevet bär vemodet med sig.
2018-06-19

  Anya VIP
Jaa ibland blir inte livet som man tänkt. Fint skildrat här.
2018-06-19

  StinaJ VIP
Sorgesam text där förhoppningar grusas och livet förändras. Fint framfört som gör mig berörd.
2018-06-18

  Blomma-Stjärna VIP
fint framförd - kunde passa till avslutning-tävlingen -
2018-06-18

  DavidM VIP
Filmiskt berättade strofer som ger en påtaglig känsla .
2018-06-18

  Rise Little One
Sorgligt tillstånd...
2018-06-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland sviker hoppet! Det kan vara försent. Bra skriftat!
2018-06-18

  Maria Sundelin VIP
Ibland behöver vi ett svar för att orka gå vidare även om det är ett tungt svar.
Kramar
2018-06-18

    Dan Myrbeck
Ja, så kan livet vara..
2018-06-18

  Fulbergarn
Föreningsbrev existerar nog inte i den bemärkelsen, möjligen försoningsbrev
2018-06-18

  ULJO
Sorgilgt när verkligheten kommer ifatt en och det blir ett avslut. Men någonstans fanns väl misstankar som han kanske kunnat lösa med annan hantering.
2018-06-18

  Feliaxel VIP
Berörande text om besvikelse
2018-06-18

  Kungskobran VIP
Han hade uppenbarligen noll koll.
2018-06-18

  Öknens Ros VIP
avsked är oftast svåra, i synnerhet när det sker oväntat
2018-06-18

  Niliboy
Dyre man, vad har du satt din lit till?
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP