Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅLLFASTHETSLÄRA

 

Stulna minuters ord

räddar dagen

 

att falla fritt

från klippan

 

jag griper tag i

ordens hållfasthet

 

sätter minneskort

på upprepning

 

lyssnar till orden

om och om igen

 

för att orka

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-21 17:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får ta till olika knep för att orka...fint och berörande...
2018-06-23

  Feliaxel VIP
Berörande rader
2018-06-23

  Fem hjärtan VIP
Gripande och bra dikt!
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP