Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelseberoende eller vem bryr sig

Vissa är som mellanslagen i mina texter.
Andra är som syre för mina fina växter.

Någon är som mattan utanför min dörr.
En del är som vacker kärlek i från förr.

Du kanske är orden i allt det jag skriver.
Men kanske bara papperet som jag river.

Ingen är intresserad av vad som här står.
Bara nöjda när ni egen bekräftelse får.

Men jag tänker absolut inte ge er min.
Fast jag är väldigt glad att ni tittade in.

Och till alla er som inte alls fattar ironi.
Var god svälj och blunda sen bläddra förbi.

Om du tycker detta stämmer på dig och är sant.
Lämna utan applåd och kommentar helt galant.







Fri vers av Whero
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-19 18:06



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så bra!
2018-10-23

  Lottie Ålhed VIP
Ironiskt sett så är det så men annars bryr vi väl alla mer eller mindre om varandra Inspirationen kommer och går men poeter.se består kanske ännu en vår
2018-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det är så sant som du skriver,
ironi eller ej,
men härligt du rimmar,
ord som påverkar mej...

Mycket bra...
2018-09-26

  Annika Bard
I en värld full av grandiosa narcisser så anser jag att din dikt är klockren och om man ska vara riktigt ärlig så gäller detta i någon form oss alla. Mer eller mindre.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero