Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Sovande skatt

Jag sover bäst i min egna famn,
med täcket virat tre varv runt min kropp,

stjärnor gömda i min taklampa,
Jesuskärlek andas i mitt hår,
min leende mun,
mina tårar gömda under mina sovande ögonlock,
jag drömmer den vackraste av drömmar,
jag tror att den handlar om dig,

jag älskar att få vara vid liv ibland.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-19 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert som en rosa diamant.. "Jesus kärlek andas i mitt hår, det var bland det finaste jag läst..
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann