Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Hållplats ( i Juni)

Dagen är idag,
minuten just nu.

Känslan i magen och själen,
tacksamheten,
styrkan,
hoppet,
möjligheterna i framtidsplanerna,
ett nyfött mod i acceptans i att vara - tillräckligt bra,
en dos av lagom mycket bekräftelse.

Livets rätta vindar,
de finaste solrosfälten.
Den mest fridfulla gläntan,
all värdefull medveten närvaro,
skulle jag vilja ge till dig.

Dina egna erfarenheter, har gjort dagarna lite lättare för mig,
du har lyssnat, du gör det ännu här och nu,
denna dag är din, du får den som ett tack av mig,
ett tack därför att du bryr dig om dina patienter,
att du vågar stå upp för dig själv och vara den du är,
det är beundransvärt hos mig.

Dagen är idag,
minuten just nu,
ett stort tack till dig därför att du är du.


Tillägnad: Rätt människa, på rätt arbetsplats.








Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-19 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann