Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyskeberg, Huskeberg, och Lingerie!

Hyskeberg, Huskeberg.
Vad är ett Hyskeberg för något?
Ett berg med hyskor och baksidan, på en bh, som förstorats, ja sin andemening!
(Budskap)
Hela berget är vitt, och består av Hyskor!
Emedan ett nytt berg skapas, ett berg med sina kurvor, sina broderier-(Texturer),Också det vitt.
Men det är ju klart, det finns ju flera färger, och flera alternativ! Men dem väljer jag att inte fokusera på, för mitt är denna typ av Stimulans, eller Konst vit!
Vilken typ av vit?
Skulle man gå in i en lingeriebutik...?

Skulle man gå in i en lingeriebutik, och fråga vilken typ av vit behå, det är man bär, är den Äggskalsvit?
Vad är ett Huskeberg?
Jag tänker på det danska ordet Husk! (Minnas)
Ett antingen genomskinligt berg med inget innehåll!
Eller ett berg, där det växer små lappar med budskap! Små tankar att komma ihåg!
Dagens kanske?

Men om du går in i en lingeriebutik...
Varför heter det Lingeriebutik?
För att det ska vara finare? Är det finare?
Priserna, eller utseendet? Eller kvalite`ten?
Kvalite`ten!
Den nya kvartetten...
I ditt liv!
Ganska komiskt att det heter limgeriebutik!
Som i LINJE-ri-butik. Att vi består av linjer, att vi blivit skapade, eller ritade av Gud, för att bli till!




Bunden vers av Mim
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-20 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim