Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende i mun


leendes in i min mun
leds jag åter

låter mig bestämma
takten för tungan

låter mig älska dig
mina läppar
som ömt slutes

tungan leker
smakar
ler
är

låter fingrarna smeka
mina händer som
känner

munnen som
slickar
njuter

slickar dina safter
intensivt eller lent
hur du så önskar

vad du nu vill
alltid för
dig

jag äter av dig
slickar i mig ditt vin

när du ligger framför mig
njuter när du njuter

dina stön vibrerar
så även mig

när jag smakar
tagandes dig
djupt

dina suckar
när det på djupet gås

vill vi båda ha mer og mer
en stund af amour
passion

i renaste lusta
fager närhet

jag sväljer
din nektar

vinet av din själ

din njutning
av pur nivå

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-06-20 03:53



Bookmark and Share


    Khayyam
Här är en poet som kan sin sak.
2018-06-30

  DominiQueen
härligt upphetsande för köttet
Du är härlig när Du njuter

När en man vill äta sin Quinna
då känner Quinnan det
ger sin hän och flödar
Delad lycka

Många "instruerade" män gör det av plikt utan att älska doften av kön och Gudinnans saft, då kan de lika gärna låta bli. Leve er sensualiserade män som Vet hur väl ta hand om sin Gudinna i skötets lustfyllda sakrala tempel dit endast värdiga har tillträde.

Eloge för skön och viktig poesi
Starta gärna en älskarskola för män som vill öppna hjärtat och få finess. Tro mig det behövs. ;-)

Ljus & Kärlek till Dig och kärestan
DominiQue
2018-06-26

    Peter Söderqvist
Fin text där kärleken retar alla sinnen.
2018-06-25

    Peter Söderqvist
Fin text där kärleken retar alla sinnen.
2018-06-25

  lodjuret/seglare VIP
Och så en boktitel som även citat, 'Vågorna går höga på Balatonsjön'.
2018-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Du beskriver hettan i kärleksleken fint...
2018-06-20

  SatansSon VIP
byt tema steve. det här är trist i längden att läsa. jag vet att du hsr begåvningbför lyrtik. men ditt fittslickeri har tagit kommandot över din personlighet som poet.
2018-06-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och vackert om lustfylld lek.
2018-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text i kärlekens namn!
2018-06-20

  Öknens Ros VIP
En inblick i njutningens värld.
2018-06-20

  Nils-Robert
Härliga sensuella rader om lustens lek
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP