Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grupptryck




När alla andra tiger

blir den som viskar

hånad som en svikare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2018-06-20 10:33



Bookmark and Share


    GG
Precis! Jantelagen.
2018-07-04

  Magica VIP
Ligger mycket i detta tyvärr.
2018-06-29

  Fulbergarn
när andra tiger
behövs sångaren som mest

en ensam tiger

2018-06-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl poängterat
2018-06-26

    Kriha
Så sant!
Kommer inte ihåg vem som yttrat orden men kom att tänka på dem nu....
”Lögnen behöver många som tror på den, sanningen behöver ingen”.
2018-06-25

  Cikoria Blå VIP
Ord som säger mycket.
2018-06-25

  överlevaren VIP
Ja knepigt nog....tryckande tystnad som kväver....bra ordat!
2018-06-23

  MALVAA VIP
så är det tyvärr :)
2018-06-23

    Peter Söderqvist
Kusliga tankar i texten.
Grupptrycket så väl beskrivet.
2018-06-22

  Valter Örn VIP
"Du ska göra som Svensson gör. om du gör nåt alls". Vi får se hur det blir nu i valet om många väljer efter opinionssiffrorna eller tänker själva.
2018-06-21

  Ezmeralda VIP
Tyvärr så sant!
2018-06-21

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
Människor är allt för ofta fega.
Kramar
2018-06-20

  Olof Lagerhorn VIP
Stark bild kring den eviga spänningen mellan konformitet och individuellt uttryck.
2018-06-20

  Janina Kaminska
Ja, det är så vi människor beter oss tyvärr.
2018-06-20

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...det är nog ofta så...
2018-06-20

  M.Eta
Många tiger vid fel tillfälle, borde sagt något!
2018-06-20

  Kungskobran VIP
Den som viskar han ljuger.

Den som skränar mest får det som är bäst då toma tunnor skramlar mest.


2018-06-20

  DavidM VIP
Intressant om denna psykologisk företeelse.
2018-06-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr ofta sant! Men heder åt den som vågar vara visselblåsare.
2018-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Alla teg om att kejsaren var naken. Alla utom EN. Heder åt detta barn!
2018-06-20

  Niliboy
Tala är guld, tiga är silver.
2018-06-20

  ULJO
Fruktansvärd sanning du beskriver. Men tyvärr är det ju så.
2018-06-20

  Öknens Ros VIP
mänskligt? beteende.
2018-06-20

  Feliaxel VIP
Så är det
Starka ord
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP