Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orion

dina blå ögon upp mot stjärnorna,
fascination över hur stor hur oändligheten är.
vi två under samma himmel en söndagkväll i september.
konstellationer, livshistorier.
titta hur dem lyser för dig.
du var orion och jag var ingen.




Fri vers av simoninsilence
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-20 13:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra debut.
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

simoninsilence
simoninsilence