Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragment

Försöker inbilla mig
att du blir mer och mer
till fragment
Försöker intala mig
att du inte dyker upp på näthinnan
lika ofta nu
Samtidigt som jag skriker åt mig själv
att sluta tänka på dig
Skriker för att överrösta
minnet av ditt skratt
För att förgäves överrösta
allt som vi var

(Var vi ens något för dig?)




Fri vers av simoninsilence
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-05-06 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

simoninsilence
simoninsilence