Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårskris

känner att jag borde ta tag i mitt liv som normala människor gör,
gå en kurs i mindfulness, köpa en almanacka, bli vegan och
boka en resa till köpenhamn.
men jag sitter här
skriver dikter om dig, stressröker mina skitäckliga röda winston, pluggar inte, sväljer mina ångestdämpande med kaffe och hoppas
att mitt hjärta ska sluta slå så jävla hårt.

för dig åtminstone.




Fri vers av simoninsilence
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-02-13 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

simoninsilence
simoninsilence