Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryning

ta mig till gryning och fågelsång
till morgonens öde tågperrong
till cigarettblossen på din franska balkong
ta mig till allt vi var en gång




Fri vers av simoninsilence
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-06 17:47



Bookmark and Share


  Stay Golden
TJOOO!
2019-05-06

  cilax VIP
fin
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

simoninsilence
simoninsilence