Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världssynen, eller den rådande normen, påverkar hur människor agerar!


När han hade kunnat leva sitt liv under en korkek!

Hon sa, att det var onormalt, att en tjur var snäll och vänlig!
Därför föredrog inte gården att föda upp vanliga Tjurar, (Alltså inte stridstjurar , som har sitt utseende, och sitt TYVÄRR kynne).
Med den världssynen, och att Civilon inte skonades ifrån döden ifrån man och svärd, kan man förstå, att Civilon dödades, trots massiva protester!
Men utifrån västvärlden, är det oförståeligt!
Av den anledningen att det är grymt, innebär oerhörd smärta för tjuren att dö, när han hade kunnat leva ett lugnt liv under sitt träd, som i Disneyfilmen Ferdinand och korkeken, (Fastän han då inte föredrog blommor, utan kvistar ifrån det speciella trädet)!




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-22 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim