Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade ungen min blir femton idag.


Adjö till älskad tös.

För femton år sedan
jag satt och mös
med skrynklig liten tös.

Många små fjun
på hela din kropp
Mörka små lockar
på huvudets topp.

Ända från start
nyfiken på livet
Full med frågor
tog inget förgivet

I sällskap av mången bok
har Du vuxit upp
och blivit så klok

Så med magen full
av fjärilar och skrämselhicka
är det dags att säga Adjö
åt min lilla flicka

Och hälsa Välkommen
Du stora härliga tjej
och samtidigt tacka
för all den kärlek Du ger av Dig! <3

©Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-22 09:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP