Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SLUTA FÖRSLUTA DIG SJÄLV/ SOMMARTÄVLING 2018


ANDAS FRIHET!

 Frihet andas hon

Strålande med nytt livslopp

Slut med stenburen

 




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-24 10:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor befrielse!
2018-06-25

  Janina Kaminska
Ja, friheten är det allra viktigaste.
2018-06-24

  Öknens Ros VIP
Frihet är det bästa ting.
2018-06-24
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP