Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikalen "Billy Elliot" ställdes in i Ungern för att "den ka få pojkar att bli homosexuella " Det är så vi vill ha det i Sverige också, eller hur?


Anal musikal

 

Se upp, var på din vakt

För snart är det val 

Nu behövs det glidmedel

Är du tillräckligt hal?

 

Din son blir penetrerad 

Är det verkligen vad du vill?

Tänker du låta honom bli 

En ny Elliot Bill?

Rösta på SD så ska vi också se till 

Att förbjuda denna bögmusikal 

Acceptera sådant trams

Nej, det kommer inte på tal

Vi kommer att kunna förbjuda allt

Precis som våra fascistbröder i öst

Och det, det kan vi börja med 

Redan nu i höst

 

Läs här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-23 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP