Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Crush min vän

Crush gjorda på päron,
fel bankkod,
och
äckligt torra cigaratter.

Röd rodnad.

Vattenmelon,
uttjatade timmar,
och,
bubbelgum, alltid bubbelgum.

Regnande, strålande,
letade vi liv,
där,
på en nästan död balkong.

Clown, clown, clown,
alltid min roll.
Du var allt jag aldrig varit,
på en och samma gång.

Smärta,
värk,

en enligt mig ( jävla) stubin,
sprängdes,

Jag är ensam,
du är död.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-24 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann